Så kan vi hjälpa dig

Att hitta en firma som levererar förstklassig service till bra priser kan vara lättare sagt än gjort. Just det är dock den typ av firma vi är. Du kan läsa mer om några av våra tjänster nedan.

Bergspräckning

Bergspräckning

Vi kan ta bort ditt oönskade berg från din tomt utan att riskera skador på närmiljön. Detta gör vi med hjälp av avancerade verktyg och mycket skickliga medarbetare som har många års erfarenhet av denna typ av arbete. Du kan därför känna dig helt säker på att resultatet kommer att bli utmärkt!

Konsultation

Konsultation

Är du osäker på vilken metod som är bäst i just ditt fall? Då finns vi tillgängliga för att ge dig våra tips och råd om vad som passar bäst utefter dina behov och förutsättningar. Du kan alltid räkna med att vi har mycket bra koll i alla lägen!

 

 

Bergsprängning

Bergsprängning

Vi finns också här för att hjälpa dig med bergsprängning om det istället är det bästa alternativet för att få bort ditt berg. Vi har lika mycket erfarenhet när det kommer till det som vi har av spräckning. Vi kan därför garantera utmärkt och säker service även i relation till det här!

Transport

Transport

När du anlitar oss behöver du knappt tänka på någonting. Vi transporterar naturligtvis själva våra egna verktyg och annat material till dig. Dessutom transporterar vi också bort bergresterna när vi är klara. Du behöver bara ringa oss så sköter vi resten!