Bergspräckning för dig som är bosatt i Stockholm

Novibe

När du anlitar oss på Novibe kan du känna dig helt trygg i det faktum att du valt en firma som vill ditt bästa. Vi jobbar alltid effektivt och noggrant på en och samma gång. Dessutom finns vi alltid här för att svara på dina frågor.

Det lär knappast komma som någon överraskning att nöjda kunder är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår verksamhet. Det är dock inte enbart därför det är viktigt för oss med högst möjliga kundnöjdhet, utan vi vill själva med gott samvete kunna veta med oss att du som anlitar oss kommer få det du betalar för. Dessutom är bedragare och fuskare något av det värsta vi vet.

Med tanke på mängden återkommande kunder vi har, samt hur många som har hittat oss på grund av att bekanta som tidigare varit kunder hos oss rekommenderat vår firma för dessa kunder. Det är vi oerhört stolta över!

Trevliga och kunniga medarbetare

Det spelar egentligen ingen roll hur duktig en firma är om de inte är enkla och behagliga att ha att göra med. Båda dessa delar är vad vi är. Våra medarbetare här på Novibe kommer alltid att komma till dig med ett brett leende på läpparna och kommer ge dig ett mycket trevligt bemötande!

Bergspräckning för dig som är baserad i Stockholm

Vår adress

Vi på Novibe har Anna Maria Roosvägen 48 i Tullinge som vår adress. Betyder det att du som vill anlita oss också måste bo eller verka i just Tullinge? Självklart inte, det hade varit oerhört korkat ur ett affärsperspektiv att begränsa oss till endast denna del av huvudstadsområdet. Detta plus det faktum att vi vill kunna förse så många kunder som möjligt med hjälp betyder att vi erbjuder våra tjänster i alla delar av Stockholmsområdet. Tveka därför inte på att vända dig till oss om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify