Bergspräckning för er som bor i Stockholm

Vad är bergspräckning?

När det kommer till ”bergsprängning” framgår det klart och tydligt av namnet vad det är man gör för något. Närmare bestämt handlar det om bortsprängning av berg.

Bergspräckning är i sin tur en metod där det kanske inte framgår lika tydligt vad det är för procedur man utför. Om du är osäker på hur det går till handlar det alltså om att man avlägsnar berg genom att spräcka de. Det kan bland annat vara att föredra i fall då det ska göras i tätbebyggelse, detta eftersom det är en säkrare metod än sprängning.

Man kan använda sig av en rad olika verktyg till detta, bland annat av så kallade hydrauliska bergspräckare. Dessa kräver, likt övriga metoder, att man först och främst borrar hål i det aktuella berget. Man kan sedan exempelvis föra in hydrauliska kilar i hålen, kilar vilka med hjälp av vibrationer göra att berget spricker. Det hela är ett långsamt ingrepp som inte kräver någon detonation!

Just det faktum, alltså att berget spricker på ett långsamt sätt istället för att sprängas, gör bergspräckning till en säkrare metod eftersom du slipper utsätta både dig själv och din omgivning för risk för skador. En annan positiv aspekt är att du slipper genomgå besiktning av konstruktioner i bergets närhet, något du både sparar en hel del tid och pengar på!

En riktigt bra firma

Vi har jobbat med bergspräckning i många år och har alltid säkerhet, kvalitet och utmärkta resultat i fokus. Eftersom vi inte tummar på något av detta kan vi mer eller mindre garantera dig som kund att du kommer att bli mycket nöjd med oss och vår service. Skulle du nu mot förmodan inte bli det är det bara att meddela oss så kommer vi att komma tillbaka och åtgärda det du inte är nöjd med. Det har du vårt ord på!

Bergspräckning för er som bor i Stockholm

Hör av dig till oss

När du behöver vår hjälp kommer vi alltid finnas där. Med vår fantastiska personal kan vi alltid bistå med vår expertis från och med det att du tar den första kontakten med oss till dess att vi är helt klara med vårt arbete. Vi hoppas därför på att kunna bli förstavalet för dig som vill få bort hela eller delar av ett berg från din egendom. Vi ser fram emot att du ska höra av dig till oss, men ännu mer emot att kunna förse dig med service du kommer bli mycket belåten med. Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify